Το 380 σελίδων βιβλίο κυκλοφορεί ήδη από τα τέλη του 2014.  Όπως τονίζεται και στον πρόλογο  του βιβλίου, για πρώτη φορά παρουσιάζεται δημόσια και συγκροτημένα η εξηντάχρονη ιστορία του Συλλόγου Αργιθεατών. Μια ιστορία πλούσια, αλλά άγνωστη στο ευρύ Αργιθεάτικο κοινό, που έρχεται να διαψεύσει την άποψη ότι ο Σύλλογος, όλα τα χρόνια ασχολήθηκε, κυρίως, με συνεστιάσεις, χορούς και εκδρομές και παρεμπιπτόντως με τα προβλήματα της Αργιθέας. Η άποψη αυτή είναι, απολύτως, λαθεμένη και οι αναγνώστες του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρξε πρόβλημα της Αργιθέας με το οποίο δεν ασχολήθηκαν τα εκάστοτε Διοικητικά Συμβούλια και δεν προώθησαν την επίλυσή του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα παρουσιάσει το βιβλίο την Τετάρτη 6 Μαΐου και σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αυτή.

Η παρουσίαση θα γίνει στην αίθουσα της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ), οδός Ακαδημίας αριθμ.20  στις 6.45 ΜΜ.

Στο πάνελ των παρουσιαστών θα είναι οι:

Αλέκος Κόφφας, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου.

Βασίλης. Θ. Ποζιός, Φιλόλογος Καθηγητής και τα μέλη της Συντακτικής Επιτροπής του ΑΡΓΙΘΕΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δημήτρης Π. Γρίβας, Φιλόλογος-Ιστορικός

Λάμπρος Ν. Μακρυγιάννης, Δικηγόρος και

Κωστής Τσιάκαλος, Δημοσιογράφος –Λογοτέχνης.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θανάσης Καραγεώργος και ο δημοσιογράφος, φίλος της Αργιθέας Ηλίας Προβόπουλος.

Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο συμπατριώτης μας δημοσιογράφος, και πρώην μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Λάμπρος Πολύζος.

Η παρουσία ΟΛΩΝ μας θα αποτελέσει φόρο τιμής στα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου που τα δύσκολα εκείνα χρόνια, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν, δεν ξέχασαν την καταγωγή τους και έθεσαν, με τις δυνατότητες που δίνει η κοινή δράση, τις βάσεις για την αντιμετώπιση των βασικών προβλημάτων της κοινής μας πατρίδας.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

       Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

 

 Θανασης Καραγεώργος                                                           Χρήστος Φασλής